Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Adana'da Torbacı Operasyonunda 17 Tutuklama

-

Adana'da torbacı operasyonunda 17 tutuklamaAdana'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2'si Suriyeli 24 kişi gözaltına alındı, 17'si tutuklandı.

Adana'da Torbacı Operasyonunda 17 Tutuklama



Adana'da torbacı operasyonunda 17 tutuklama

Adana'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2'si Suriyeli 24 kişi gözaltına alındı, 17'si tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerine bağlı Onur, Hürriyet, Yenibey, Çamlıbel, Ali Dede mahalleleri ile Pozantı ilçesinde daha önceden uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2'si Suriye uyruklu 24 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin işyerleri ve araçlarında yapılan aramada, 354 bin adet uyuşturucu hap, 171 kök hint keneviri, 15 kilo 150 gram esrar, 90 gram eroin, 1 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 5 bin 500 lira ele geçirildi. Şüphelilerin 17'si tutuklanırken 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları