Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Adana'daki Cinsel İstismar Davası

-

Adana'da okula giden 12 yaşındaki kız çocuğuna elle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan zanlı, ilk duruşmada 8 yıl hapis cezasına mahkum edildi

Adana'daki Cinsel İstismar Davası


Adana'da okula giden 12 yaşındaki kız çocuğuna elle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan zanlı, ilk duruşmada 8 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Kenan Doğan (34) ile cinsel istismara uğradığı iddia edilen kız çocuğu Ö.B, kız çocuğunun babası C.B. ve annesi A.B. ve avukatları katıldı.

Alçı sıva işi yapan evli 2 çocuk babası sanık Kenan Doğan, savunmasında suçlamayı kabul etmedi. Doğan, kız çocuğunu fark edip adres sormak istediği anda elinin kız çocuğunun göğsüne değdiğini, tepki gösterince elini çektiğini söyledi.

Cinsel istismara uğradığı iddia edilen Ö.B, yaşadıklarını anlatırken babası ve annesi de sanığın en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

Mahkeme Başkanı, araştırılacak başka bir hususun olmaması üzerine karar için sanık Doğan'a son sözlerini sordu.

Doğan, "Yaşanan olay nedeni ile ailemden ayrı kaldım. Maddi ve manevi çok zararım oldu. Ailemi çok severim. Böyle bir şey yapmayacağımı herkes bilir." diyerek beraatını istedi.

Mahkeme heyeti, Doğan'ı "cinsel istismar" suçundan 8 yıl hapis cezasına mahkum etti. İndirim uygulamadı.

Havuzlubahçe Mahallesi'nde motosiklet ile giden Kenan Doğan, 20 Mayıs günü tek başına okula giden Ö.B.'yi yolda sıkıştırıp göğüslerini elleyerek cinsel tacizde bulunmuş.

Kız çocuğu da ağlayarak evlerine gidip durumu ailesine anlatmış. Yapılan şikayet üzerine Doğan yakalanıp tutuklanmıştı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları