Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Adıyaman'da "Sanayi 4.0" Toplantısı Yapıldı

-

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) önderliğinde oluşturulan Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu yeni sanayi stratejisi 'Sanayi 4.0' toplantısı yapıldı.

Adıyaman'da

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) önderliğinde oluşturulan Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu yeni sanayi stratejisi "Sanayi 4.0" toplantısı yapıldı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonun da Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu'nun 14. toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş, Antakya, Kilis ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Kalkınma Ajansları yöneticileri katıldı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, yaptığı konuşmada odalar arasında bölgesel kaynakların etkin kullanılmasını sağlamak amaçlı, turizm, gastronomi ve kültür gibi alanlarda ekonomik ve bölgesel kalkınmaya yönelik işbirliği oluşturma ve proje faaliyetlerimizin sonuçlarını kısa sürede almayı umut ettiklerini söyledi.

Bölgesel kalkınma sağlamak adına projenin önemli olduğunu ifade eden Uslu, "Bu projemiz ile bölge odalarımız bir araya gelmiş ve birlikte neler yapabiliriz, işbirliğimizi nasıl geliştirebiliriz, bölgemiz ekonomisinin gelişimine yönelik nasıl katkıda bulunabiliriz amacıyla bölgesel kalkınmaya yönelik çalışma başlatmıştır. Bu güç birliği projemizi önemsiyoruz ve bölgelerimize önemli katkı sağlayacağından şüphemiz yoktur." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ise, Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu'nu bölgenin sosyo-ekonomik gelişimi için birlikte hareket edebilmesi için daha yüksek ses çıkarabilmek adına önemsediklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından, Dünya Gazetesi Ekonomi Yazarı Rüştü Bozkurt, "Sanayi 4.0" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları