Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




AK Parti'den terör mağdurlarına 1 tır yardım

-

AK PARTİ Osmaniye İl Başkanlığınca, terörden etkilenen vata

AK Parti'den terör mağdurlarına 1 tır yardım

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

AK PARTİ Osmaniye İl Başkanlığınca, terörden etkilenen vatandaşlar için toplanan 1 tır yardım malzemesi, Mardin'e uğurlandı. Sosyal İşler Başkanlığı organizasyonunda düzenlenen kampanya ile toplanan kuru bakliyat, battaniye, mutfak eşyası, elektrikli ısıtıcı,  çocuk bezi mama, ayakkabı, kaban ve kazak gibi malzemeler yüklendiği TIR ile parti binası önünden gönderildi. Ak Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Banu Başlamış Asker, burada yaptığı açıklamada, yardım tırının terörden etkilenen vatandaşlar için yola çıktığını söyledi.
Yardımların devam edeceğini ifade eden Asker, şunları kaydetti:
“Devletimiz terörden ötürü evlerini terk eden ve zorunlu olarak başka ilçelere, mahallelere göç eden vatandaşlara her türlü yardımı yapmıştır. Bizde ilimizde başlattığımız kampanya ile onlara desteğimizi gösteriyoruz. İhtiyaç malzemelerinin temin edilerek isteyen ailelere verilmesini sağlayacağız. Şimdi Osmaniye’den yardım tırımız yola çıkıyor ve Mardin’e gidiyor.Biz Kürdüz, Arabız, Türk’üz ama birlikte Türkiye’yiz ve hep birlikte kardeşiz. Bu kardeşliğimizin nişanesi olarak da böyle bir etkinliğe destek veriyoruz. Bu yardımlar devam edecektir. Çünkü biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte yaşama iradesi sergiliyoruz. Biz AK Parti olarak her türlü teröre karşı kardeşlerimizin yanındayız. O bölgelerde yaşayan her türlü etnik, mezhepsel ve dinsel yapının yanındayız. İnsanlar kardeştirler ve vatandaştırlar." AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, teşkilat olarak her zaman yardım bekleyenlerin yanında olduğunu belirtti.
Tor, “Daha önceki süreçlerde Türkmen kardeşlerimize yardımda bulunmuştuk. B u günde doğuda yardıma ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Teşkilat olarak nerede bir yardıma muhtaç varsa onun yanındayız anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu bizim bin yıllık bir medeniyetimizin ve inancımızın gereğidir. Allah yardımlarımızı kabul etsin” şeklinde konuştu. 
AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise doğuda terörle mücadele konusunda hükümetin ve devleti kararlı adımlar attığını, güvenlik noktasında asayişi sağladığını kaydetti.
Önal, “Bu süreç içerisinde, operasyon yapılan yerlerde halkımızın mağdur olmaması için de devletimiz desteğini ve yardımlarını yapmaktadır. Kardeşlik duygularımızı pekiştirmek, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde olduğumuzu gösterme adına teşkilatlarımız doğudaki illerimize, mağduriyet yaşan vatandaşlarımıza yönelik de yardım kampanyası düzenlenmiş durumdadır. Bu duyarlılıktan dolayı teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmalardan sonra yardım tırı Mardin’e yola çıktı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları