Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Aynı Dükkanda Hem Berberlik Hem Muhtarlık Yapıyor!

-

Aynı dükkanda hem berberlik hem muhtarlık yapıyor Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Adnan Narlı, berber dükkanında sürdürdüğü muhtarlıkla mahalleliye günün tamamına yakın hizmet veriyorKAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahalle Muhtarı...

Aynı Dükkanda Hem Berberlik Hem Muhtarlık Yapıyor!

Aynı dükkanda hem berberlik hem muhtarlık yapıyor
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Adnan Narlı, berber dükkanında sürdürdüğü muhtarlıkla mahalleliye günün tamamına yakın hizmet veriyor

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Adnan Narlı, berber dükkanında hem mesleğini yapıyor, hem de günün her saatinde hizmet veriyor. Narlı'nın berber dükkanına 7'den 70 e her yaştan insan gelirken, sadece erkekler saç sakal tıraş oluyor. 
Geçimini sağlamak için mesleği olan berberliği devam ettiren muhtar Narlı, berber dükkanın da günün her saatinde mahalleliye muhtarlık hizmeti vermeye de devam ediyor.
Resmi işlemlerini de yine ekmek teknesi olan berber dükkanında yapan muhtar Narlı, bir eliyle mühür basarken, diğer eliyle de saç sakal tıraş yapıyor.
Sabahın erken saatlerinden akşam geç saatlere kadar mesleği gereği dükkanda kalan İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Adnan Narlı, 24 yıldır berberlik mesleğini yaptığını 3 yıldır da muhtar olduğunu sözlerine ekledi.
Narlı, "Hem berberliği, hem de muhtarlığı aynı anda burada yapıyoruz. Seçmenimizde sağolsun itiraz etmiyor, müşterilerimizde sıkıntı yaratmıyor işimizi yapıyoruz. Mahallemizin kültür seviyesi de iyi olduğundan dolayı her hangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Müşteri koltuktayken seçmenimizin işini hallediyoruz. 24 yıldır berberlik, 3 yıldır da muhtarlık yapıyorum. Vatandaşlara daha iyi hizmet verdiğimi düşünüyorum, sabah 7'den akşam 20.00'a kadar buradayız. Hem vatandaşlarla irtibat halindeyiz devamlı hem de müşterilerimizle, vatandaşlarımız aradığında bizleri bulabiliyor. Mahallemizin nüfusu gündüz 80 bin, akşam 10 bin, seçmenimiz 2 bin. İnsanların iş yeri burada olduğundan dolayı akşama kadar buradalar. Haliyle gündüz nüfusumuz çok fazla, seçmenimiz az.
Öte yandan tıraş olmaya gelen müşterilerde durumdan rahatsız olmadıklarını söylerken, berberlerinden memnun olduklarını dile getirdiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları