Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Başkan Kadir Kara, 'Osmaniye Okumayı Seviyor Ve Okuyor'

-

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve ulusal boyutta olan Osmaniye Belediyesi 3. Kitap Fuarı, ilk üç günde yaklaşık 30 bin ziyaretçi ağırladı.

Başkan Kadir Kara, 'Osmaniye Okumayı Seviyor Ve Okuyor'

Aralık Cuma günü Masal Park yanı Fuar Alanında 2 bin 400 metrekare kapalı alan ve geniş otopark imkanı ile Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara öncülüğünde kapılarını Osmaniyeli vatandaşlara açan kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

7'den 77'ye her yaş grubuna hitap eden kitap fuarında 180 yayın evi, kurulan 80 stantta Osmaniyeli kitapseverler ile buluşturuyor. Belediye tarafından ücretsiz ulaşımı sağlanan ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri heyecanla ziyaret ettikleri fuarda kitapları inceleyerek biriktirdikleri harçlıkları ile kitap satın alıyorlar. 16 Aralık Pazar gününe kadar hizmet verecek olan Osmaniye Belediyesi 3. Kitap Fuarı'na fuar sonuna kadar 100 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; "Sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olarak bu fuarı organize ettik. Yetişen yeni neslimizin kendi değer ve ülkemizin değerlerini bilmesi, anlaması ve gelecek nesillere bu değerlerle hizmet verebilmesi açısından gelecekte ülkeyi yönetecek olan bu gençlerimizi kendi dilimize sahip çıkarak bu ülkenin dilini ve değerlerini koruyan bir nesil olarak yetişmesi noktasında bu fuarı düzenliyoruz. Görüldüğü gibi çok sayıda öğrencilerimiz, gençlerimiz ve her yaş grubundan hemşerilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Kıymetli vatandaşlarımızın fuara olan İlgi ve alakasına bakıldığı zaman Osmaniyemizin okumayı sevdiğini ve okuduğunu görüyoruz." Şeklinde konuştu.

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları