Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Yerinde Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ve Tanıtım Tırı Osmaniye'de

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Yerinde Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirme ve tanıtım yapmak amacıyla Devlet Bahçeli Meydanında hizmet veren Gezici Tırı ziyaret ederek, görevli personelden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Yerinde Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ve Tanıtım Tırı Osmaniye'de

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Yerinde Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirme ve tanıtım yapmak amacıyla Devlet Bahçeli Meydanında hizmet veren Gezici Tırı ziyaret ederek, görevli personelden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyarette Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz da yer aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ziyareti sırasında Gezici Tırda konu hakkında bilgi alan vatandaşlarımız ile sohbet etti. Daha sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, vatandaşlarımıza bilgi veren personele teşekkür ederek, “Osmaniyeli hemşehrilerimizin doğru bilgilendirilmesi anlamında sizlerin burada bulunmanız çok kıymetli.”diye konuştu.

Bir hafta boyunca İlimizde ve İlçelerimizde hizmet verecek olan Gezici Tırda görevli personel, vatandaşlarımıza konu hakkında bilgi vererek, sorularını yanıtlıyor. Vatandaşlarımıza ayrıca konu hakkında broşür de veriliyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları