Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Cevdetiye Belediyesi için MHP'den 5 aday adayı

-

Osmaniye merkeze bağlı Cevdetiye Beldesinde, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ve İl Genel Meclisi Seçimlerinde, Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 5 isim, aday adaylığını açıkladı.

Cevdetiye Belediyesi için MHP'den 5 aday adayı

Osmaniye merkeze bağlı Cevdetiye Beldesinde, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ve İl Genel Meclisi Seçimlerinde, Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 5 isim, aday adaylığını açıkladı. MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet ve parti yöneticileri, Cevdetiye Beldesinde, aday adaylarını açıklayan İbrahim Gök, Eyüp Batçık, Ahmet Gizlice, Zülküf Keleş ve Ömer Varışlı’nın katılımıyla, partili ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan MHP Osmaniye İlçe Başkanı Bilal Çenet, 2024 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Cevdetiye Beldesinde MHP’den şuan için 6 aday adayının olduğunu ve bu sayının MHP’ye olan teveccühün göstergesi olduğunu belitti. Başkan Çenet, “Aday adaylığı sayısı artabilir, eksilebilir ama bu sayı gösteriyor ki MHP’ye bir teveccüh var demek. Onun için bizim sizlerden beklentimiz şudur; genel merkezimizin kararlarıyla bu 5 adaydan bir arkadaşımız aday olacak ve bu bir kişinin etrafında birleşmenizdir. Buradaki gördüğümüz manzarayı, inşallah yarın seçimlerde de görmeyi istiyoruz. Burada bir potansiyel var 3 dönem belediye başkanlığı yapmış merhum İlhami Önal ağabeyimiz var. Şuanda Cevdetiye’de o potansiyeli görüyoruz. İnşallah 2024’de 31 Mart’ta burada MHP Bayrağını tekrardan belediyenin burçlarına dikeriz. Şimdiden tüm arkadaşlarımıza, tüm partililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ise Osmaniye’nin bir lider, bir genel Başkan memleketi olduğunu belirterek, “Bu kent, Osmaniye’nin evladının memleketi. Her şeyden önce küçük meseleleri bir tarafa bırakarak her şeyden önce bunu hatırlamamızda fayda var. Geçen dönem 48 Milletvekili ile uçuruma giden büyük Türkiye otobüsünü, elini atarak, önce rabbim sonra Devlet Bahçeli’nin sayesinde 15 Temmuz’da kurtulan bir Türkiye var. Her dönemde Milliyetçi Hareket Partisi, elini ve gövdesini aklıyla taşın altına koyup, ülkem için, milletim için, Türkiye’m için, vatanım için, bayrağım için mücadele yapan bir siyasi iradedir." dedi.

 

Haber: İbrahim EMÜL

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları