Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Çiftçiler, Fetö Darbe Girişimine Tepki Göstermek Amacıyla 500 Traktörle Şehir Turu Attı

-

Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Osmaniye Ziraat Odası tarafından organize edilen protestoda, çok sayıda çiftçi, traktörleriyle İstasyon Meydanı'nda bir araya geldi

Çiftçiler, Fetö Darbe Girişimine Tepki Göstermek Amacıyla 500 Traktörle Şehir Turu Attı


Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Osmaniye Ziraat Odası tarafından organize edilen protestoda, çok sayıda çiftçi, traktörleriyle İstasyon Meydanı'nda bir araya geldi.

Buradan konvoy halinde Türk Bayrakları astıkları traktörleriyle "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Yaşasın demokrasi", "Dik dur eğilme bu millet seninle" slaganları atarak Cumhuriyet Meydanı'na ilerleyen çiftçiler, burada düzenlenen demokrasi mitingine katıldı.

Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz günü Türkiye'de, bazı odakların iç karışıklık çıkarmak istediklerini bildirdi.

Darbeye karşı Çukurova ve Osmaniye'deki çiftçilerin demokrasiden yana olduğunu belirten Sağlam, "Biz demokrasiye, milli iradeye çiftçilerimizle birlikte bağlılığımız dile getiriyoruz. Bugün Osmaniye'deki çiftçilerimiz darbe girişiminin karşısında olduklarını göstermek amacıyla bir araya geldi. Bugün milli iradenin burada olduğunu göstermek için toplandı." diye konuştu.

Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Bahadır Sezgin de çiftçilerin darbeye sonuna kadar karşı olduklarını göstermek amacıyla bir araya geldiğini belirterek, "Türk çiftçisi devletinin, milletinin her zaman yanındadır. Çiftçiler her zaman olduğu gibi demokrasiden yana olmuştur. Hiç bir zaman darbeye olumlu bakmamıştır. Bugünkü organizasyonla bunu yapmayı düşündük. ve demokratik tepkimizi traktörlerimizle dile getirdik." ifadesini kullandı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları