Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




"Cumhuriyetin Renkleri Resim Sergisi" ve "100. Yıl Müzik Dinletisi"

-

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl etkinliği düzenlendi.



Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında "Cumhuriyetin Renkleri Resim Sergisi" açıldı ve "100. Yıl Müzik Dinletisi" gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 12’nci Komando Tugay Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş, siyasi parti temsilcileri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik, Resim Sergisinin açılışı ile başladı. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan "Cumhuriyetin Renkleri Resim Sergisi"nin açılışı, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından yapıldı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, daha sonra birbirinden güzel resimlerin yer aldığı sergiyi gezerek Dekan Prof. Dr. Osman Altıntaş'tan sergi hakkında bilgi aldı.

Sergi açılışının ardından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri "100. Yıl Müzik Dinletisi"ni gerçekleştirdiler. Müzik dinletisi öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Programın açılış konuşmasını Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ise yaptığı konuşmada, Osmaniye’mizde Cumhuriyetimizin 100. Yılının doya doya ve şanına yaraşır kutlandığını söyledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını, Şehitler Diyarı Yiğit Osmaniye’mizde kutlamanın gururunu, heyecanını yaşadık. Milli duyguların, bayrak, vatan, millet sevgisinin sınırsız ve tarifsiz olduğu Osmaniye’miz, bu topraklar ayrı bir heyecan kattı. Coşku ve heyecan içinde, olağanüstü güzel bir şekilde Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladık. Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışan programlar yapmaya çok özen gösterdik. En güzelini yaptık hamdolsun. Bunu, çok kıymetli hemşehrilerimiz, Osmaniyeliler sayesinde yaptık. Hepinize minnettarım. Cumhuriyetimizin inşallah nice yüzyıllar, sonsuza dek, kıyamete kadar yaşamasını arzu ediyoruz. O azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Allah yüce Türk Milletini korusun ve daima yaşatsın. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.”dedi.

Konuşmaların ardından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri birbirinden güzel marşların ve Türkülerin yer aldığı dinletilerini gerçekleştirdiler. Vali Yılmaz, dinletinin ardından öğretim üyelerini ve öğrencileri tebrik ederek, hazırladıkları bu güzel program için teşekkür etti. Program, Müzik Dinletisinde emeği ve katkısı olan öğretim üyelerine Vali Yılmaz ve protokol mensupları tarafından teşekkür belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları