Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği'ne Katılan Vali Yılmaz, Öğrencileri Tebrik Etti

-

Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği'ne Katılan Vali Yılmaz, Öğrencileri Tebrik Etti

Osmaniye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği'ne katılan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencilerimizi tebrik ederek, başarılar diledi. Şenliğe Vali Yılmaz'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, öğrenciler ve velileri katıldı.

Tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılar dileyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın bilimsel çalışma yapma, kendilerini geliştirme, yeteneklerini geliştirme anlamında bu çalışmalarla çok iyi bir deneyim kazandıklarını görüyorum. Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az. Sevgili çocuklarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Çalışmalarına heyecanla, istekle devam etmelerini diliyorum. Velilerimizin de çocuklarımızın yanında olması çok kıymetli. Başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüzü, çalışan arkadaşlarımızı, emeği geçenleri, çocuklarımızı ve velileri tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, konuşmasının ardından, Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde eğitim alan öğrencileri ziyaret ederek, hazırladıkları projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları