Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Din görevlilerine 'Afet Farkındalık Eğitimi' verildi

-

Din görevlilerine 'Afet Farkındalık Eğitimi' verildi

OSMANİYE’de din görevlilerine yönelik "Afet Farkındalık Personel Eğitimi" verildi. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde ki programa İl Müftülüğünde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

İl Müftüsü Ali Çakmak, programın düzenlenmesinde emeği geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ve programa katılım sağlayan personele teşekkür etti. AFAD İl Müdürü Serhat Bulut, İl Müftüsü Ali Çakmak’a “Afet ve Acil Durum Çantası” hediye etti. Eğitimde; başta deprem olmak üzere ülkede sıkça görülen afetlere yönelik olarak afet öncesi, afet sırası ve afet sonrası yapılması gerekenler, afet sonrası ilk 72 saat, Afet ve Acil Durum Çantası hazırlamanın önemi, Toplanma Alanları ve Aile Afet ve Acil Durum Planı konuları hakkında bilgi verildi.

Eğitim programında; AFAD İl Müdürlüğünden İl Müdürü Serhat Bulut ve Arama Kurtarma Teknisyeni Muhammed Hasdemir, Aile Sosyal Polikalar İl Müdürlüğünden Uzman Derya Arpağ, İl Müftülüğünden Din Hizmetleri Uzmanı Sabri Erdoğan sunum yaptı. - DHA

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları