Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Dumlupınar mahallesinde yapılı çiftliği mevkii parke ile tanıştı

-

Osmaniye Belediyesi tarafından bu sezonda Dumlupınar Mahallesine 10 bin metre kare parke yol yapıldı.

Dumlupınar mahallesinde yapılı çiftliği mevkii parke ile tanıştı

Osmaniye Belediyesi tarafından bu sezonda Dumlupınar Mahallesine 10 bin metre kare parke yol yapıldı. Osmaniye Belediyesi’nin yol yapım çalışmaları Osmaniye’nin dört bir tarafında 4 farklı ekiple aynı anda devam ediyor. Osmaniye’nin en ücra köşelerine kadar giden hizmet vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Yerleşim oranı oldukça düşük olan yerlerde dahi hizmetler vatandaşlara aktarılıyor. Dumlupınar Mahallesi’nde Yapılı Çiftliği olarak bilinen mevkide Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın talimatı ile toprak olan yolda parke yol yapım çalışmalarına başlandı.

Dumlupınar mahallesinde parke yol yapım çalışmalarının %90’nın tamamlandığını söyleyen mahalle muhtarı Ahmet Çevik, mahallede devam eden temizlik çalışmaları esnasında Başkan Kadir Kara’ya ve ekibine teşekkür ederek şunları söyledi: “Mahallemizde parke çalışmaları bitmek üzere. Sadece bir sokağımız kaldı. Sayın Belediye Başkanımız Kadir Kara’ya çok teşekkür ederim. Parke yol yapılacak olan bir sokağımız hariç hepsi yapıldı. Yapılı çiftliği mevkiine bu zamana kadar hiç hizmet olmamış. 30 yıllık bir sokağımız. Mahallemizin en eski sokaklarından bir tanesi. Başkanımız sağ olsun şu anda parke yol yapıyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında sıranın mahallemize gelmesini bekliyoruz.”

Osmaniye Belediyesi tarafından Osmaniye genelinde başlatılan cadde ve sokak temizlik çalışmaları Dumlupınar mahallesinde de devam ederken, mahalle sakinleri bu atıkların buralara atılmamasının sağlanması konusunda bilgilendiriliyor.

İş makineleri tarafından boş arsalarda biriken her türlü ot, moloz ve atıklar kamyonlara yüklenerek götürülüyor. Bu çalışmalar ile katı atıkların bertarafı yapılırken çevre temizliği, daha çok çocuklarımız tarafından kullanılan alanların sağlıklı ve hijyeni, oluşabilecek sinek ve haşerenin önlenmesi sağlanmış oluyor. Temizlik çalışmalarının yerinde bir çalışma olduğunu belirten mahalle sakinleri Başkan Kadir Kara’ya ve emeği geçen tüm personellere teşekkür ettiler.

Temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Çevik şunları söyledi; “Genel olarak sağ olsun arkadaşlar iki gündür çalışıyorlar. Boş arsaları ve yol kenarları temizleniyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz.”

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları