Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Eniştesini Öldüren Gence 15 Yıl Hapis Cezası İstemi

-

Adana'da eniştesini bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen 16 yaşındaki Y.Ö. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Eniştesini Öldüren Gence 15 Yıl Hapis Cezası İstemi

Eniştesini Öldüren Gence 15 Yıl Hapis Cezası İstemi

Adana'da eniştesini bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen 16 yaşındaki Y.Ö. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddialara göre, 29 Nisan tarihinde merkez Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu Mahallesi'nde ikamet eden İbrahim Ö., akrabası Ahmet Ö. ile birlikte yanına 3 oğlunu da alarak otomobil ile gezmeye çıktı. Bilinmeyen bir nedenden ötürü İbrahim Ö., Ahmet Ö. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Y.Ö., Ahmet Ö.'yü bıçaklayarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Ö., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Y.Ö. olayın ardından gözaltına alınarak, çıkartıldığı adli mercilerce tutuklandı.

KASTEN ADAM ÖLDÜRME SUÇUNDAN DAVA AÇILDI

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Y.Ö. hakkında 'kasten öldürme' suçundan dava açıldı. Y.Ö. ifadesinde, Ahmet Ö.'nün daha önce de kendisine sataştığını öne sürdü.

TARTIŞMA ÇIKTI

Alkolün etkisiyle babası ve eniştesi arasında tartışma çıktığını belirten Ö., "Daha sonra babam araçtan indi. Babamı ikna etmek için yanına gittim. Eniştem yanıma gelerek 'sen kimsin lan' diye bağırarak beni itti. Ben de eniştemi itince beni dövmeye başladı. Ben sırt üstü yerdeydim, eniştem üstümde beni dövmeye devam ediyordu." dedi.

KENDİNİ KORUMAK İSTEMİŞ

Kendini korumak için bıçağı rastgele salladığını ileri süren Y.Ö., ifadesini şöyle sürdürdü: "Eniştem beni öldüreceğini söyleyerek tehditler savuruyordu. Benim de gözüm kararmıştı. Bıçağı nereye doğru savurduğumu bile görmedim."

CEZA İNDİRİMİ İSTENECEK

Cumhuriyet savcısı tarafından hazırlanan iddianamede, müebbet hapis cezası ile cezalandırılması ve yaşı küçük olmasından dolayı verilecek cezada indirim yapılması istenen Y.Ö.'nün yargılanmasına, ileriki günlerde başlanacak.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları