Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

-

Gaziantep'te 3 gündür aranan 9 yaşındaki Suriyeli çocuğun cesedi su kuyusunda bulundu. Cesedi gören ailesi sinir krizi geçirirken bayram günü küçük çocuğun ablasının da intihar ettiği ortaya çıktı.

 Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

3 GÜN ÖNCE BİBER FABRİKASINA GİTTİ, KAYBOLDU

Üç gün önce gittiği ilçeye bağlı Sakçagözü Mahallesi yakınlarındaki biber fabrikasından akşam eve gelmediği belirtilen Ahmet'in bulunması için dün başlatılan arama çalışmaları, Gaziantep ve AdanaAFAD ekipleri ile jandarma ekiplerinin arama kurtarma köpeklerinin yanı sıra drone desteğiyle bugün de devam etti.

BABASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerinin çevresinde güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin incelemeleri sürüyor. İncelemenin ardından çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak. Öte yandan, olay yerine gelen baba Muhammed Salih sinir krizi geçirdi.

SURİYELİ AİLENİN DAHA ÖNCE DE KIZLARI İNTİHAR ETMİŞ

Mevsimlik işçi olarak yaklaşık 3 ay önce Nurdağı ilçesine gelen ve Sakçagözü Mahallesi'ne yakın bir bahçede çalışan Salih ailesi, üç gün önce oğulları Ahmet'in civardaki bir biber fabrikasından akşam eve gelmemesi üzerine onu aramaya çıkmıştı. Aile, Ahmet Salih'i bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirmiş, bunun üzerine dün arama çalışmaları başlatılmıştı. Salih ailesinin Ramazan Bayramı'nda 13 yaşındaki kızları Esma'nın intihar etmesiyle evlat acısı yaşadığı öğrenilmişti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları