Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Gaziantep'te 30 Ağustos ZAFER Bayramı Coşkusu

-

Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, yaptığı açıklama ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Gaziantep'te 30 Ağustos ZAFER Bayramı Coşkusu

Merkezi Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf ZiyaYıldırım, yaptığı açıklama ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

ASİD Genel Başkanı Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, Türk Milleti'nin en zor koşularda bile varlığını sürdürdüğüne dikkat çekerek, "İlk günkü heyecan ve gururla kutladığımız Büyük Taarruz'un 95. yıldönümünde, her zaman olduğu gibi kenetlenmiş, büyük ve güçlü bir millet olmanın onurunu yaşıyoruz. 30 Ağustos tarihi aynı zamanda esareti asla kabul etmeyen bir milletin, bitti denilen noktada yeniden doğuşunu tüm dünyaya ilan ettiği gündür" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Yıldırım, "Tüm dünyaya kahramanlıkları ve cesaretiyle örnek olan Türk Milleti, birlik ve beraberliğiyle de örnek olmaya devam edecektir. Bu güzel vatanı canları pahasına koruyan ve bizlere armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, nice 30 Ağustosları milli birlik ve beraberlik içinde, huzurla kutlamayı temenni ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

 

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları