Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




İl Gıda Kontrol Hizmetleri Değerlendirme toplantısı yapıldı

-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi tarafından “İl Gıda Kontrol Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

İl Gıda Kontrol Hizmetleri Değerlendirme toplantısı yapıldı

Toplantıya İl Müdürü İbrahim Sağlam, Gıda ve Yem Şube Müdürü Fatma Özgül Var, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ile merkez ve ilçelerde görev yapan gıda kontrol görevlisi personelleri katıldı.

Toplantı açılışını yapan Gıda ve Yem Şube Müdürü F. Özgül Var, gıda denetim faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

İl Müdürü İbrahim Sağlam ise yaptığı konuşmada “2015 yılında yapılan çalışmalardan dolayı tüm gıda kontrol görevlilerine teşekkür ederek 2016 yılı çalışmaları için de başarılar diledi. Denetleme sayısı konusunda 81 il içerisinde ilk on içerisine girdiğimizi belirterek emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Gerek insan gıdasının üretimi ve tüketiminde gerekse de hayvan yemlerinin üretiminde tüm sorumluluk bizlerin ve ilgili kurumlarındır. Bu konuda hepimizin üzerine düşeni eksiksiz yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

Toplantıda 19-22 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya İlinde düzenlenen Gıda Kontrol Hizmetleri Genel Değerlendirme Çalıştayında ele alınan konulara yer verilirken Bakanlığımız tarafından düzenlenen Gıda Kontrol Hizmetlerindeki yenilikler de aktarıldı.

İl Gıda Kontrol Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı, 2016 Yılı Gıda Kontrol Planının oluşturulmasının ardından Gıda Kontrol Görevlisi olarak çalışan personelin kimlik kartlarının dağıtılması ile sona erdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları