Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




İletişim müdüründen OGC’ye ziyaret

-

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Yalınız, Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini (OGC) ziyaret etti.

İletişim müdüründen OGC’ye ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Yalınız, Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini (OGC) ziyaret etti. Müdür Yalınız, bölgede basın kuruluşlarını gezerek, gazetecilerle tanışıp sorun ve önerilerini dinliklerini kaydetti. İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız, Osmaniye Masası Sorumlusu İletişim Uzmanı Emre Gök ve Nisanur Kızıl ile birlikte OGC’yi ziyaret etti. Başkan İsrafil Avcı, yönetim kurulu ve üyeler tarafından karşılanan Müdür Yalınız, basın temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Yalnız, “Bölgedeki basın kuruluşlarını geziyoruz. Sizlerin sorun ve talepleriniz noktasında, bize düşen bir vazife varsa hızlandırmak veya çözüm üretmek adına yapılabilecek herhangi bir husus varsa gücümüz nispetinde sizleri dinlemeye geldik.” dedi.

OGC Başkanı İsrafil Avcı ise İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız’a nazik ziyaretleri için teşekkür edip, görevinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Avcı, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü ile bugüne kadar hep iyi diyalog içerisinde olunduğunu ve bundan sonrada da aynı şekilde devam edileceğine inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Yaşanan depremler sonrasında ciddi sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken Başkan Avcı, “Deprem maalesef Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yaşanmış gibi lanse edildi. Oysa bu illerimizin ardından en çok hasar gören il Osmaniye’dir, 5’inci sıradadır. Depremlerde 1010 vatandaşımızı kaybettik. Bunun yanı sıra Osmaniye, depremlerin ardından yapılan çalışmalar noktasında, hem göçük altında kalan vatandaşların kurtarılması noktasında hem de hem de vefat eden vatandaşlarımızın yaralılarımızın kimlik tespiti konusunda en başarılı illerden bir tanesiydi. Dolayısıyla buradaki başarılardan dolayı Osmaniye sanki depremden hiç etkilenmemiş gibi gözükse de sadece bizim kendi meslektaşlarımızdan işyerleri ofisleri ve malzemeleri tamamen göçük altında kaldı. Mağdur olan arkadaşlarımız var. Bu noktada da bizim muhatabımız iletişim başkanlığı. Başkanlımızdan arkadaşlarımıza ekipman konusunda desteğinin olması yönünde bir beklentimiz var. Arkadaşlarımızın bilgisayar fotoğraf makinası gibi gazetecilikle ilgili her türlü ekip ve ekipmanları göçük altında kaldı. İnşallah bu konuda sizin aracılığınızla arkadaşlarımıza destek beklentimiz olduğunu iletmek istiyoruz” diye konuştu.

Haber: İbrahim EMÜL

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları