Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




"Kahve Bizden Sohbet Sizden" Projesi Etkinliğinde Kadın Kursiyerlerle Bir Araya Gelen Vali Yılmaz, Kursiyerlerin Kadınlar Gününü Kutladı

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Vali Zübeyir Kemelek Kırsal Kalkınma ve Sosyal Gelişim Merkezi'nde “Kahve Bizden Sohbet Sizden” Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte kadın kursiyerlerle bir araya geldi.



Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Vali Zübeyir Kemelek Kırsal Kalkınma ve Sosyal Gelişim Merkezi'nde “Kahve Bizden Sohbet Sizden” Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte kadın kursiyerlerle bir araya geldi. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Nahsen Şahin, Osmaniye Halk Eğitimi Müdürü Ayhan Uyar da yer aldı.

Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı serginin de açılışını yapan Vali Yılmaz, daha sonra sergiyi gezerek kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Birbirinden güzel el emeği ürünlerden dolayı kursiyerleri tebrik eden Vali Yılmaz, kursiyerlere karanfil vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada, "Bugün 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle yoğun bir programımız var. Vali Zübeyir Kemelek Kırsal Kalkınma ve Sosyal Gelişim Merkezi'mizde eğitim alan, burada çalışan, görev yapan kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyoruz. Burada çok güzel faaliyetler yapıyorlar. El emeği göz nuru çok güzel ürünler ortaya çıkarıyorlar. Türk Kadını her alanda başarılı, her alanda varlıkları çok önemli. Devletimizin kurulmasında da, gelişmesinde de, büyümesinde de Türk Kadının emeği var, alın teri var. Onlara minnettarız. Bütün kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum. Günleri hep çok güzel olsun inşallah."dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları