Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Karık,"Osmaniye Olarak Büyük Bir Başarıya İmza Attık"

-

Türkiye Kickboks Milli Takım Baş Antrenörü ve Kickboks P. F. Teknik Kurul Başkan Yardımcısı Kenan Karık’ın çalıştırdığı Osmaniye’li Kickboks sporcuları, Elazığ’da yapılan Türkiye Kickboks Konfederasyonu (TASKK) Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attılar.

 Karık,

Osmaniye’ye 4 altın madalya, 4 gümüş madalaya ve 7 bronz madalya alarak döndüklerini belirten Kenan Karık, “Osmaniye olarak büyük bir başarıya imza attık” dedi.

 

Elazığ Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan şampiyona, çeşitli illerden yaklaşık 4.000 sporcunun katılımı ile yapıldı.

OSMANİYE 35 SPORCU İLE KATILDI

Türkiye Şampiyonasına Osmaniye’yi temsilen 35 sporcu ile katıldıklarını belirten Türkiye Kickboks Milli Takım Baş Antrenörü Kenan KARIK, müsabakalarda üstün bir performans göstererek 4 birincilik, 4 ikincilik ve 7 üçüncülük aldıklarını söyledi.

Osmaniye’ye 4 altın madalya, 4 gümüş madalyaya ve 7 bronz madalya alarak döndüklerini belirten Kenan KARIK, “ Osmaniye olarak büyük bir başarıya imza attık. Müsabakalar sonunda bir dünya şampiyonasına, 2 de Avrupa Şampiyonasına milli takıma sporcu gönderme hakkını kazandık. İtalya’da yapılacak olan Dünya Gençler Kickboks Şampiyonasına 63 kiloda Ferit Özdemir, Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Büyükler Kickbok Şampiyonasına 84 kiloda Uğur Selçuk Öner ile katılacağız “ dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİREN OSMANİYE’Lİ SPORCULAR

Mustafa Abaylı,  Zeynep Demir  Türkiye Şampiyonu

Burhan Karık, Ahmet Kaya Ayça Sarıca ve  Celal Erkul, Türkiye ikincisi oldular.

Aybüke Kılınç, Nurten Çatalbaş, Fatma Erva Cihan Ayşegül Uzunlular, Alperen Öner ve Zekiye Yılmaz Türkiye üçüncüsü oldular.

Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorisinde gerçekleştirilen müsabakaların sonucunda, büyükler kategorisinde belirlenen 128 sporcu 13-21 Ekim’de Slovakya’da ve 17-25 Kasım’da Slovenya’da yapılacak Avrupa Kick Boks Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek.

Gençler kategorisinde ise milli takıma seçilen 102 sporcu 15-23 Eylül tarihlerinde İtalya’da düzenlenecek Dünya Kick Boks Şampiyonası’na katılacak.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, 3 bin 970 sporcunun katılımıyla Elazığ halkının ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonanın büyük bir heyecan ve coşku içerisinde sona erdiğini söyledi.

Şampiyonanın Elazığ’da gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade eden Kayıcı, “Bu müsabakaların sonucunda gençlerde İtalya’da yapılacak Dünya Kick Boks şampiyonası ile büyüklerde Slovenya ve Slovakya’da yapılacak Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na katılmak üzere A Milli Takımı’mız oluşturuldu. Tabii bu milli takımın oluşturulmasındaki son etaptı. Bundan önce Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası ve Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası vardı. Tüm etapların sonunda sıkletinde ve branşında en fazla puanı olan 230 sporcumuz milli takımı oluşturdu” dedi.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Şampiyonada en fazla puan alan sporcular Gençler Dünya Kicskboks şampiyonası 15-23 Eylül tarihlerinde italya’da, Büyükler Avrupa Kickboks şampiyonası için 13-21 Ekim’de Slovakya’da ve 17-25 Kasım tarihlerinde de Slovenya’da Türkiye’yi temsil edecekler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları