Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Mardin ve Hakkari'den Acı Haber: 6 Şehit

-

Mardin ve Hakkari'den art arda acı haberler geldi.

Mardin ve Hakkari'den Acı Haber: 6 Şehit


Mardin ve Hakkari'den art arda acı haberler geldi. Mardin'de operasyon yapan askeri birliklere ateş açılması sonucu 2 asker şehit oldu. Hakkari'de ise yol güvenliğini sağlayan 4 asker, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düştü.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ilk acı haber Mardin'den geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Derik ilçesinin Bayırköy Mahallesinde adli arama faaliyeti icra eden askerlere bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız saat 06.30'da şehit olmuştur."

Hakkari Çukurca kara yolunun emniyetini alan askerlerin bulunduğu bölgede de teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Saldırıda 4 asker şehit oldu.

TSK açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları