Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Merhum Gazeteci Ali Rıza Karadağ Mezarı Başında Anıldı

-

Osmaniye Gazetesi Kurucusu merhum Ali Rıza Karadağ, vefatının 31. yıl dönümü dolayısıyla Asri Mezarlıktaki aile kabristanında dualarla anıldı.

Merhum Gazeteci Ali Rıza Karadağ Mezarı Başında Anıldı

10 Kasım 1990'da hayatını kaybeden 'Osmaniye' ve 'Hakikat' gazetelerinin sahibi olan merhum Karadağ için mezarı başında anma programı düzenlendi. Programda Zafer Cami Müezzini Bilal Akbulut tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Merhum gazetecinin oğlu İsmail Karadağ yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi bu yılda babasının ölüm yıldönümünde anma programı düzenlediklerini belirterek, programa katılan OGC Başkanı İsrafil Avcı ve meslektaşları ile diğer dostlarına teşekkür etti.
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı da yaptığı konuşmada “Ali Rıza Karadağ, Osmaniye'de gazeteciliği başlatan bir isimdir. Çıkarttığı Osmaniye ve Hakikat gazeteleri ile kentte basın adına bir devir yapan isimdir. Osmaniye’ye kültürel ve sosyal alanda çok büyük hizmetleri olmuştur. Birçok gazeteci meslektaşımız onu örnek ve eğitim almıştır. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun” dedi.
Program sonunda çeşitli ikramlarda bulunuldu. Programa siyasi parti temsilcileri, Osmaniye’deki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları, ailesi ve dostları katıldı.- DHA

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları