Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




OGC’ye 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretleri

-

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne (OGC) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

OGC’ye 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretleri

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne (OGC) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için ziyarete gelenler, Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki yeni Cemiyet Binasında ağırlandı.

Ziyarete gelenler OGC Başkanı İsrafil Avcı, yönetim kurulu ve üyeler tarafından karşılandı. Ziyarete, CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Ahmet Salgut, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bulut ve beraberindeki heyet, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kaba ve yönetim kurulu üyeleri ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adem Cingöz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretçiler, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladılar.

OGC Başkanı İsrafil Avcı, 6 Şubat’ta yaşanan depremler nedeniyle bazı gazeteci meslektaşlarının bürosunun yıkıldığını, cemiyet binasının ise ağır hasar gördüğünü ve yaşanan can kayıpları ve acılar nedeniyle bu sene Çalışan Gazeteciler Gününün buruk kutlandığını söyledi. Başkan Avcı, ziyarete gelen misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan İsrafil Avcı ayrıca telefonla arayarak ve çiçek göndererek bu özel günü kutlama nezaketinde bulunan her kese teşekkürlerini iletti.

Haber: İbrahim EMÜL

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları