Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




OKÜ 2015-2016 Futbol Turnuvası ile Salon Futbol Turnuvası

OKÜ, Futbol Turnuvası ile Salon Futbol Turnuvası, Orhan Büyükalaca, Murat Türk, Sabri Ulukanlı -

OKÜ'den tarafından organize edilen 2015-2016 yılı bölümler arası Erkekler Futbol Turnuvası ve Kızlar Salon Futbol Turnuvası grup müsabakalarının tamamlanmasının ardından finale kalan takımlar şampiyonluk için mücadele etti.

OKÜ 2015-2016 Futbol Turnuvası ile Salon Futbol Turnuvası

Kızlar Salon Futbolu finaline adını yazdıran Osmaniye Meslek Yüksekokulu OMYO Posta Hizmetleri ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü takımları Üniversitemiz Kapalı Spor Kompleksi’nde karşılaştı. Kıran kırana mücadelenin sonunda müsabakayı OMYO Posta Hizmetleri 2-1’lik skorla kazanarak şampiyon oldu.

Diğer taraftan Erkekler Futbol Futbol Turnuvasında mücadele eden 16 takım finale adını yazdırabilmek için mücadele etti. Bu mücadeleler sonucunda OMYO Makine Programı ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü finale çıkmaya hak kazandı.

Final müsabakası ile OKÜ Stadyumda taraftarlarıyla bir araya gelen OMYO Makine Programı ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü maçı yağmur altında oynadı. Taraftarların da destek verdiği ve OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ile birlikte Rektör Yardımcılarımızın da izlediği final müsabakasını 4-1’lik skorla OMYO Makine Programı kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Final müsabakasının ardından kupa töreni düzenlendi. 

2015-2016 yılı kızlar Salon Futbol Turnuvasında ikinci olan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi oyuncularına madalyaları ve ikincilik kupası OKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sabri Ulukanlı tarafından takdim edilirken birinci olan Osmaniye Meslek Yüksekokulu OMYO Posta Hizmetleri oyuncularına madalyaları ve kupası OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk tarafından takdim edildi. Bölümler arası Futbol Turnuvasında ikinci olan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü oyuncularına madalya ve kupası OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca takdim ederken turnuvada şampiyonluğa ulaşan OMYO Makine Programı oyuncularına madalyaları OKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Serpil Hiçyılmaz tarafından verilirken şampiyonluk kupası OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca tarafından takdim edildi.

Turnuvada Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi takımının oyuncusu Emre Semiz turnuvanın en centilmen oyuncusu seçilirken turnuvanın en iyi teknik direktörü olarak ise Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muhammet Fatih Bilal Alodalı seçilerek kupaları OKÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca’dan aldılar.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları