Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi'ne 4 Yılda Yaklaşık 900 Bin Ziyaretçi.

-

Osmaniye Belediyesi tarafından 6 Nisan 2013 yılında yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Kent Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi'ne 4 Yılda Yaklaşık 900 Bin Ziyaretçi.

Kent müzesi, 2017 yılı içerisinde 85 bin kişi civarında ziyaretçisine kapılarını açtı. Açıldığı günden bugüne ise kent müzesi yaklaşık 900 bin kişiye ev sahipliği yaptı.

Osmaniye belediyesi tarafından Selçuklu mimarisi ile yapılan ve ilginin her geçen gün arttığı Kent Müzesi ile Osmaniye'yi her yönüyle tanımak mümkün. Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi şehrin geçmişini geleceğe taşımaya devam ediyor. Osmaniye'den, ülkenin diğer illerinden ve yabancı turistlerinde uğrak noktası haline gelen Kent Müzesi Osmaniye'yi geçmişten geleceğe her yönüyle tanıtıyor.

Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi, çevre düzenlemesi, dış cephe kaplama, mukarnas, çift başlı kartal, arasta çarşısı, kent dükkanları, kent arşivi, çınarlı kahve, şor odası, geçmişten günümüze 7 ocak diaroma ve eğitim atölyesi bölümlerinde oluşan kent müzesi ziyaretçilerine anı tazeletiyor .

Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniyeli hemşerilerimizin anılarını abideleştirmek, geçmişten günümüze ve günümüzden geleceğe köprü kurmayı amaçlayarak vatandaşların hizmetine sunduğumuz kent müzesini 7'den 70'e herkesin ziyaret etmesi gerektiğini ifade etti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları