Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye Belediyesi’nde yeni atamalar yapıldı

-

Osmaniye Belediyesi’nde; siyasi başkan yardımcılıklarına yeni isimler atanırken, bazı birim müdürlüklerinde değişiklikler yapıldı.

Osmaniye Belediyesi’nde yeni atamalar yapıldı

Osmaniye Belediyesi’nde; siyasi başkan yardımcılıklarına yeni isimler atanırken, bazı birim müdürlüklerinde değişiklikler yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada belediye meclis üyesi olarak seçildikten sonra başkan yardımcısı olarak görevlendirilen Rifat Şahin, Hayrittin Aslan ve Sehavet Aslankurt’un yerine Belediye Başkan Kadir Kara tarafından yeni isimler atandı.

Başkan Kadir Kara tarafından belediye meclis üyelerinden Abdullah Bukan, Melih Loş ve Hacer Burcu Yüceer; Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Başkan yardımcılığında yapılan yeni atamaların yanı sıra bazı birim müdürlüklerinde değişikliklere gidildi. Ahmet Teke Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü olurken, Ayhan Demir Yazı işleri Müdürü, Tekin Koca İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, İbrahim Boran Ulaşım Hizmetleri Müdürü, Hakan Doğan Temizlik İşleri Müdürü, Hüseyin Küçük Veteriner İşleri Müdürü, Özgür Koç Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü olarak atandı.

Ayrıca Mikail Öztekin Otogar Amiri, Şevket Kaytan Hal Amiri, Yaşar Çıldır Ulaşım ve Trafik Amiri, Metin Demir ise OBEM sorumlusu olarak görevlendirildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları