Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye'de esrar operasyonu, 7 tutuklu

-

OSMANİYE'de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği üç ayrı opera

Osmaniye'de esrar operasyonu, 7 tutuklu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği üç ayrı operasyonda 7 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, kentin giriş çıkış noktalarında oluşturulan uygulama noktasında uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik ve şehir merkezinde 'Torbacı' tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.
Bu kapsamda D400 karayolu Gaziantep Osmaniye kent girişindeki uygulama noktasında, Erkan K. (33) idaresindeki 01 AFY 16 plakalı otomobili durdurarak arama yapıldı. Aracın bagajındaki çuvallarda 55 kilo 500 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Sürücü Erkan K. ile gözaltına alınan otomobildeki yolcular Ömer A. (30), Teyfik A.(23) ve Ali B.(31) sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Yine aynı uygulama noktasında durdurulan özel bir firmaya ait 34 EG 1233 plakalı şehirler arası yolcu otobüsünde yapılan aramada ise bir valize yerleştirilmiş poşetler halinde 10 kilogram esrar ele geçildi. Olayla ilgili gözaltına alınan yolculardan Ahmet İ. (24) ve Mazlum K.(18) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Diğer yandan 'Torbacı' tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında kent merkezindeki bir adrese operasyon düzenlendi. Yapılan baskında 'fişek' olarak tabir edilen satışa hazır vaziyette uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan İsmail D.'ın (23) sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

 

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları