Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye'de üvey evlat dehşeti

-

Kayıp olarak aranırken cesedi bulunan yaşlı adamı, üvey oğlu öldürmüş OSMANİYE'de şifa

 Osmaniye'de üvey evlat dehşeti

Kayıp olarak aranırken cesedi bulunan yaşlı adamı, üvey oğlu öldürmüş


OSMANİYE'de şifalı ot bulmak için evinden ayrıldıktan sonra geri dönmediği iddiasıyla kayıp olarak aranan ve iki gün sonra cesedi bulunan 74 yaşındaki Remzi Caner'in katil zanlısı üvey oğlu 34 yaşındaki Deniz Caner çıktı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturan kalp hastası Remzi Caner, 6 Aralık cumartesi günü "Ben şifalı ot bulmaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldığı ve bir daha da eve geri dönmediği iddiasıyla kayıp olarak polis ve jandarma tarafından her yerde aranmaya başlandı.
Yaşlı adamın bulunması için çalışma başlatan jandarma, Remzi Caner'in en son Kırmıtlı Köyü Kuş Cenneti civarında görüldüğü bilgisine ulaştı. Çalışmalarını burada yoğunlaştıran ekipler, 7 Aralık günü akşam saatlerinde Ceyhan Nehri'nde yaşlı adamın cesedini buldu.
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Remzi Caner'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için  Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Caner'in başından sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi.
JANDARMA GÜVENLİK KAMERA KAYITLARINI İNCELEDİ
Jandarma ekipleri, cinayet şüphelisinin yakalanması için başlattığı çalışma kapsamında şahsın ikametinin yakınlarındaki ve şüpheli bölgelerdeki yaklaşık 200 güvenlik kamerasının kaydını inceledi. Kayıtlarda, yaşlı adam Remzi Caner'in kayıp olarak başvurusunun yapıldığı gün, oğlunun aracına bindiği görüldü. Şahsın şüpheli hareketleri üzerine telefon kayıtlarını da takibe alan güvenlik güçleri Cumhuriyet Savcılığının emriyle üvey evladın ikametine sabah operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Deniz Caner, ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Deniz Caner'in babasına ait olan otomobili ve evin tapusunu daha önce üzerine geçirdiğini belirlendi. Remzi Caner'i araca bindirerek götürdüğü Kırmıtlı Kuş Cenneti'nde başına sopayla vurarak öldürdüğünü itiraf eden Deniz Caner, sorgusu tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları