Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye Okü'den Demokrasi Yürüyüşü

-

Okü'den demokrasi yürüyüşüOsmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğü tarafından, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla demokrasi yürüyüşü düzenlendi.

Osmaniye Okü'den Demokrasi Yürüyüşü


Osmaniye Okü'den Demokrasi Yürüyüşü
Okü'den demokrasi yürüyüşü

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörlüğü tarafından, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla demokrasi yürüyüşü düzenlendi.

Musa Şahin Bulvarı Devlet Bahçeli Meydanı'ndan başlayan yürüyüşe OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Rektör Yardımcıları Prof Dr. Sabri Ulukanlı, Prof. Dr. Murat Türk, öğretim görevlileri ve yaklaşık 300 personel katıldı. Rektör Büyükalaca ve katılımcılar ellerinde Türk Bayrakları ile Dr. Ahmet Alkan Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. 'Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Demokrasiye Sahip Çıkıyor' pankartı açan OKÜ'lüler, 'Demokrasi ülkemde engellenemez', 'Ne mutlu Türk'üm diyene' ve Her şey vatan için' sloganları attı. Bir konuşma yapan Rektör Büyükalaca darbe girişimine tepkisini "Yüce milletimizin iradesine karşı düzenlenen, demokrasi tarihimize kapkara bir leke olarak geçen bu menfur girişimi nefretle kınıyoruz" sözleriyle dile getirdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları