Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye’de HEM Kursiyerleri, Gazze’deki kadın ve çocuklar için giysi üretiyor

-

Osmaniye Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Giyim Üretim Teknolojisi kurslarına katılanlar, el emeği göz nuru kışlık giysileri Gazzeli kadın ve çocuklar için üretmeye başladı.

Osmaniye’de HEM Kursiyerleri, Gazze’deki kadın ve çocuklar için giysi üretiyor

Osmaniye Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Giyim Üretim Teknolojisi kurslarına katılanlar, el emeği göz nuru kışlık giysileri Gazzeli kadın ve çocuklar için üretmeye başladı. Dikiş makinasının başına geçen kursiyerler, İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’de bulunan çocuk ve kadınlar için polar kazak, mont, eşofman takımı ve yelek gibi kışlık ürünler üretmeye başladı.

Osmaniye'de kadın kursiyerler, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce hazırlanan proje çerçevesinde, İsrail’in saldırıları altında yaşam mücadelesi veren kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırlanan projede, ülke genelinde halk eğitimi merkezi kursiyerleri, Gazze’de bulunan çocuk için kışlık giysiler üretiyor.

Osmaniye Halk Eğitim Merkezi, Giyim Üretim Teknolojisi kursu usta öğreticilerinin tasarımlarını yaptığı ürünler, 23 kadın kursiyer tarafından dikildikten sonra paketleme işlemlerinin ardından belirli bir sayıya ulaştıktan sonra toplu olarak Gazze’ye gönderilecek.

Haber: İbrahim EMÜL

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları