Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye’de öğrenciler, İsrail’in Filistin’deki çocuk katliamına ‘hayır’ dediler

-

Osmaniye’de öğrenciler, İsrail’in Filistin’deki çocuk katliamına duyarsız kalmayarak, ellerinde dövizlerle, sessiz bir etkinlikle çocuk katliamına hayır dediler.

Osmaniye’de öğrenciler, İsrail’in Filistin’deki çocuk katliamına ‘hayır’ dediler

Osmaniye’de öğrenciler, İsrail’in Filistin’deki çocuk katliamına duyarsız kalmayarak, ellerinde dövizlerle, sessiz bir etkinlikle çocuk katliamına hayır dediler. Sonrasın da katledilen çocuklar ve tüm dünya çocukları için gökyüzüne balonlar bıraktılar.

Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi çocuk gelişimi bölümü (MTAL) 11 Teknik A Sınıfı Çocuk gelişimi bölümü öğrencileri Sınıf Öğretmenlerinin gözetiminde, Filistin’deki çocuk katliamına ‘hayır’ demek için toplandılar.

Öğrenciler ellerinde taşıdıkları, “Çocuklar ölürken Sessiz Kalınmaz”, “Filistin Halkı Yalnız Değildir”, “İnsanlık Suçuna Dur De”, “Gazze'de katliam var İsral'i Durdurun” ve “Her Müslüman Bir Kova Su Dökse İsral'i Sel Alır" yazılı dövizlerle, Filistin'de katledilen çocuklar için yürüyüş gerçekleştirdi.

Bir süre okul bahçesinde yürüyen öğrenciler, daha sonra Filistin’de katledilen çocuklar için ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktılar.

Çocuk Gelişimci öğrenciler, evrensel olarak tüm çocukların yaşam hakkının olduğunu Filistin'deki çocukların bu haktan mahrum edilemeyeceğini ve tüm Dünya’nın buna sessiz kalmaması gerektiğini haykırmak istedikleri için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Haber: İbrahim EMÜL

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları