Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye’yi Türkiye ve Dünyada Tanıtma Derneği Kuruluyor!

-

Osmaniye’yi Türkiye ve Dünyada Tanıtma Derneği Kuruluyor

Osmaniye’yi Türkiye ve Dünyada Tanıtma Derneği Kuruluyor!

Yaklaşık 3 ay önce çalışmalarına başlanan ve bugüne kadar fikir alış-verişi yapılan Osmaniye’yi Türkie ve Dünyada Tanııtma Derneği’ni kurmak için ilk ciddi adım atıldı.
Geçtiğimiz gün Osmaniye Büyükfırat Restaurant’ta bir araya gelen Osmaniye’nin tanıtım gönüllüleri akşam yemeğinin ardından ana kadroyu oluşturmak için çalışma başlattı.
Bahri
Bahri Çolpan, Ahmet Salğut, Zekiye Yılmaer, Fatih Balcılar, Havva Saçıkara Çetin, Leyla Adıbelli, Ali Karagöz, Feyzihan Türk, Seyfettin Gülçür, İlyas Yıldır olmak üzere ilk adım atıldı.
Bahri
Bahri Çolpan yaptığı konuşmada, 21 yıllık vilayet Osmaniye’nin ülke genelinde yeterince tanınmadığını ifade ederek,, “BU zinciri kıracağız. Derneğimiz şubeli olacak ve Türkiye’nin bir çok yerinde temsil edilemeyen Osmaniye, vereceğimiz temsilciliklerle temsil edilecek. Bu sayede derneğimiz olmayan vilayetlerde temsilciliğimiz olacak.Osmaniye’nin tanınması için çok güzel fikirlerimiz var.Osmaniye’nin en güzel şekilde nasıl tanıtıldığını herkes görecek. Biz bu işi üstlendik ve layıkı ile de yapacağız. Bizi izlemeye devam edin”dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları