Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Sinan Akçıl Osmaniye'de hayranlarıyla buluştu

-

OSMANİYE'de bir alışveriş merkezinde imza gününe katılan pop müzik sanatçı Sinan Akçıl, sevilen şarkılarını hayran

 Sinan Akçıl Osmaniye'de hayranlarıyla buluştu

OSMANİYE'de bir alışveriş merkezinde imza gününe katılan pop müzik sanatçı Sinan Akçıl, sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Uzun kuyruklar oluşturan sanatçının hayranları daha sonra sanatçının sahne almasıyla birlikte şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiler. Konser havasında geçen etkinlikte hayranlarıyla birlikte 1001  gece, atma , kapı ,biri bana gelsin , tabi tabi ,ayıp yani , seni bir tek , fark atıyor , dev dalga gibi en çok beğenilen şarkılarını seslendiren Sinan Akçıl dinleyenlere unutulmaz bir gün  yaşattı . Sinan AKÇIL ayrıca yerfıstığının başkenti Osmaniye’ ye geldiği için çok memnun olduğunu buraya herkesin gelmesi gerektiğini söyledi. Osmaniye’ye geldiğinde sanatçı Sinan Akçıl’ın önce yerfıstığını sorması ve yerfıstığı yağını merak ettiği dikkat çekti. Başpınar fıstıkçılık işletmecisi Enes Başpınar, sanatçı Sinan Akçıl’ın merakını gidermek amacı ile fabrikalarında üretilen OİLO yerfıstığı yağını hediye etti. Park 328 AVM Müdürü Mustafa Yalçın, Osmaniyelilerin sanat ve sanatçılara yoğun ilgi göstermelerinden memnun olduklarını belirterek, etkinliklerinin kesintisiz olarak devam edeceğini söyledi. Yalçın, her ay bir sanatçı getirip Osmaniyelilerle buluşturma noktasında gösterilen yoğun ilgiden de memnun olduklarını kaydetti.
7 ŞUBAT’TA MUSTAFA CECELİ OSMANİYE’DE

7 Şubat Pazar günü ünlü Pop sanatçısı Mustafa Ceceli’nin Osmaniye’de olacağını ve Park 328 AVM’de konser vereceğini belirten Mustafa Yalçın, kültürel ve sanatsal etkinliklerin her zaman yanında olmayı ilke edindiklerini ve Osmaniye’de yaşayanların hizmetlerin en güzeline layık olduğunu sözlerine ekledi.

Yalçın, ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli’den bir sonraki ayda bir başka ünlü sanatçıyı Osmaniyelilerle buluşturmak için çalışmaların sürdüğünü söyedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları