Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Sınıf arkadaşları 37 yıl sonra yeniden bir arada

-

OSMANİYE Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümü 3/C sınıfı öğrencileri 37 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldi.Endüst

 Sınıf arkadaşları 37 yıl sonra yeniden bir arada

OSMANİYE Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümü 3/C sınıfı öğrencileri 37 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldi.Endüstri Meslek Lisesinde aynı sınıfta okuyan ve 1978 yılında mezun olan Metal Bölümü öğrencileri, aradan geçen 37 yılın özlemi ile Osmaniye Merkez Kıbrıs Şehidi Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı’nda buluştu. Okullarından mezun olduktan sonra her biri değişik illerde çeşitli meslekte çalışan, bir çoklarının da emekli olarak sakin bir yaşam sürmesi nedeniyle buluşmaya 15 kişinin katılabildiği belirtildi. Birbirlerinin yüzünü unutanlar, isimlerini bile anımsamakta zorlananlar arasında kucaklaşıp özlem giderirken duygulu anlar yaşandı. Sınıf arkadaşları birbirleri ile sohbet ederken, bir yandan da aralarına katılacak diğer arkadaşlarını beklediler. Okuldaki anılarını, şu andaki mesleklerini anlattılar ve sınıf arkadaşlarından hayatta olmayanların isimlerinden söz edildi. Sınıf arkadaşlarının buluşması, Karaçay dere yatağında yapılan dinlenme, yürüyüş ve piknik alanındaki gezi ile devam etti.

Fakıuşağı köprüsü yanındaki alana gelen EML mezunları, yürüyüş yolu üzerinde sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında Osmaniye’deki yeniliklerden söz ettiler.Gerçekleşen gezinin sonunda, bu yıl yaşamını yitiren sınıf arkadaşları, Mersin Emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru İdris Hal’ın anısına fatiha okudular. Bir lokantada öğle yemeğini birlikte yiyen sınıf arkadaşları, birbirlerine telefon numaralarını ve adreslerini verdi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak sınıf arkadaşlarına derneğin yayınlarından Şelale dergisini hediye ederek, şiir yazan  sınıf arkadaşlarından dergiye şiirlerini beklediğini söyledi. Osmaniye EML 1978 mezunları, Metal Bölümü mezunlarının buluşmasında bir araya gelen; Sami Uyduran, Akif Örtlek, Bilal Malkoç, Ziya Öztürk, Mecit Köksal, Cuma Kar, Mustafa Bardak, Osman Karadağ, Bahtiyar Genç, Cuma Boğatekin, Ali Çam, İsmet Kadıoğlu, Enver Gürbüz, Ali Yıldım ve Mehmet Keskiner buluşarak 37 yıllık özlemlerini giderdikten sonra, gelecek yıl yeniden buluşma sözü ile vedalaştılar. 

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları