Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Taraftar Grupları Teröre Karşı Beraber Yürüdü

-

Osmaniye’de 7 Ocak, GFB, UltrAslan, Çarşı ve Titanlar taraftar grupları, İstanbul’daki terör saldırısına tepki göstermek için yürüyüş düzenlediler.

Taraftar Grupları Teröre Karşı Beraber Yürüdü

Osmaniye'de 7 Ocak, GFB, UltrAslan, Çarşı ve Titanlar taraftar grupları, İstanbul'daki terör saldırısına tepki göstermek için yürüyüş düzenlediler.

Ellerinde Türk bayrakları ve takımlarının atkıları ile Eski Belediye önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyen taraftarlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Teröre karşı omuz omuza" sloganları attı. Burada taraftar grupları adına bir açıklama yapan Sedat Köle, "Kardeşi kardeşe, ülkeyi ülkeye kırdırmak isteyenlerin kim olduklarını bizler biliyoruz. Biz cahil insan değiliz. Ama burada biz kendi önlüğümüzü bilerek, bazı şeylerin önüne geçmeye çalışıyoruz. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı'nda atalarımız, dedelerimiz Türk, Kürt, Sünni, Alevi ayrımı yapmadan cepheye gitmişlerse bugün de bizler aynı şekilde gideceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizi, kardeşliğimiz korumak için buraya geldik ve gelmeye de devam edeceğiz. Bizi ayırmaya çalışan fitne ateşini söndürmek için hep beraber tek vücut halinde ülke olarak taraftarlar olarak değil, vatandaşlar olarak buradayız. Teröre karşı tepkimizi vatandaşları rencide ederek değil, kardeşliğimize zarar verecek her türlü olaydan kaçarak kırmadan göstereceğiz" diye konuştu.

Açıklamaların ardından taraftarlar, Rahime Hatun Çarşı Karakoluna giderek polislere karanfil verdi. -

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları