Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Osmaniye'de

OKÜ, VAHİTKİRİŞCİ, TARIM, ORMAN, OSMANİYE -

Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Osmaniye'de OKÜ ev sahipliğinde Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Osmaniye'de



Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, OKÜ'de düzenlenen Osmaniye Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısında, tarım sektörü temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, siyasi parti temsilcileri ve tarım sektörü temsilcileri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantıda konuşan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Sayın Bakanımızın İlimize teşrif etmesiyle taleplerimizi bizzat iletme fırsatı bulduk. Bu anlamda desteklerinden ve İlimize verdiği değerden dolayı Sayın Bakanımıza İlimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bakanımıza bir kez daha hoş geldiniz, şeref verdiniz diyor, saygılarımı sunuyorum."dedi.

Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde düzenlenen "Tarım Sektör Temsilcileri Toplantısı"nda, 31'inci kez düzenlenen etkinliğin, hizmetlerin sahadaki karşılığının görülmesi ve ihtiyaçların değerlendirilmesi fırsatını sunduğunu söyledi.

Bakan Prof. Dr. Vahit Kirişci, “2001 yılında kriz yaşandığında dünyada kriz yoktu, Türkiye'de kriz vardı. Şimdi dünyada kriz var. Türkiye'de de enflasyon yüksek olmasına rağmen ülkede üretim, tedarik ve pazarlamayla ilgili en ufak problem söz konusu değil. Raflarda herhangi bir ürünün yokluğu söz konusu değil” dedi.

Bakan Prof. Dr. Vahit Kirişci konuşmalarının devamında,  üretim yapmak istiyorsanız imkanlar var. Üretip pazarlamak istiyorsanız içeride ve dışarıda aynı şekilde çok büyük bir iştah var.  Atmış olduğumuz adımlar sayesinde dünya gıda krizini konuşurken gıda milliyetçiliğini konuşurken ve ihracatı yasaklamayla ilgili tedbirleri konuşurken Türkiye o yasaklanan ürünlerin eksikliğini bile hissetmedi. Çünkü bu ülkede üreten üreticiler var. Üretilen ürünleri de tüketen aziz milletimiz var” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları