Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




TKDK Osmaniye Ofisi'nin Açılış ve Tanıtım Toplantısı Yapıldı

-

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Osmaniye Ofisi'nin açılış ve tanıtım toplantısı Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

TKDK Osmaniye Ofisi'nin Açılış ve Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Osmaniye Ofisi'nin açılış ve tanıtım toplantısı Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Açılış programına Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, siyasi parti temsilcileri ve üreticiler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy, TKDK Osmaniye Ofisini açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ise yaptığı konuşmada, “Başta Sayın Valimize, katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. TKDK Osmaniye Ofisi, Odamız hizmet binası içerisinde yer almaktadır. Üyelerimiz için besi ve süt hayvancılığı, et ve yumurta tavukçuluğu, hindi, kaz ve manda yetiştiriciliği, tarım ve hayvancılık ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi, depolanması, tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği, el sanatları, arıcılık, gıda ve gıda olmayan katma değerli ürünler, kırsal turizm, yenilenebilir enerji, makine ekipman alımı, su ürünleri yetiştiriciliği sektörlerini de içine alan birçok alt sektör hakkında birazdan sunum yapılacak. TKDK Ofisinin İlimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise “IPARD kapsamına Osmaniye’mizin alınması yönünde devlet bürokrasisi olsun, siyasiler olsun büyük bir gayret gösterdik, hamdolsun alındı ve faaliyete geçti. Bugün de tanıtım programında sizlerle beraberiz. Özellikle çiftçilerimizden, hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimizden çok rica ediyorum bu projeden yararlansınlar. IPARD kapsamına alınmamızı doğru ve iyi değerlendirelim. İl Tarım Müdürlüğümüz bu anlamda bilgilendirmeyi oldukça geniş bir şekilde yapsın. Biz de Osmaniye’mizin kırsal alanının kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlayacak projeler üretelim.”dedi. Ülkemizin gıda ve hayvancılık konusunda kaynaklarının çok iyi olduğunu, bu kaynakları iyi ve doğru kullanmamızın çok önemli olduğunu belirten Vali Yılmaz, “IPARD’a alınmamızın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki kısımda hemşehrilerimize çok iş düşüyor. Bilgi ve desteğe ihtiyaçları olduğunda yanlarındayız. Burada ofisimiz açıldı, Ofisimizden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Sizin ortaya koyacağınız, üreteceğiniz projelerle başarılı olacağız. IPARD kapsamına İlimizin alınmasının hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy, kurumun verdiği destekler hakkında detaylı bir sunum yaptı. Açılış ve tanıtım toplantısı soruların cevaplanması ile son buldu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları