Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Trafik Problemini Çözün!

-

Osmaniye’nin hemen her caddesinde trafik karmaşası yaşanıyor. Bu duruma büyük öfke duyan çarşı esnafı, trafik probleminin çözülmesini bekliyor

Trafik Problemini Çözün!

Osmaniye 1996 yılında il oldu. 21 yıldan bu yana Türkiye’nin 80. Vilayetidir. Allah aşkına hangi vilayette, Osmaniye kadar trafik karmaşası yaşanmaktadır.

Caddeler oto park gibi geçit vermiyor. Ayrıca caddelerde erken gelen yerini kapıyor, gelemeyen ise, akşama kadar arasa yer bulamıyor.

Osmaniye merkezde, esnaf perişan, alış-veriş yapmaya gelen vatandaş perişan. Caddelere aracını bırakan işi olmazsa 1 yıl kalsa, kimse bu araç nedir, neden burada 1 yıldır duruyor bile demiyor. Böyle bir uygulama nerede görülmüş. Artık trafik düzensizliğinden her gün kavgalar oluyor, vatandaşlar ise, büyük sıkıntılar yaşıyor.

PARKOMAT SİSTEMİNE GEÇİLSİN

Türkiye’de tek parkomat uygulamayan kent sanırım Osmaniye’dir. Artık ilçeler bile o sisteme geçti. Mesala bir örnek verecek olursak Kadirli bu sistemi uyguluyor.

Valimiz Kerem Al ve Belediye Başkanımız Kadir Kara beyden bu soruna bir çözüm bulmasını istiyoruz.

OSMANİYESPOR’A GELİR KAYNAĞI OLABİLİR

Osmaniye’de hem trafiğin düzenli akması, hem de gelen ve acil işi olan vatandaşların işlerini rahat çözmeleri için artık parkomat sistemi kesinlikle kaçınılmaz olmuştur. Osmaniyespor’a gelir aranırken, bundan iyi gelir nereden buluna bilir ki?

Lütfen çağdaş bir ile yakışır bir şekilde, düzenli ve intizamlı bir trafik akışını sağlama zamanı gelmiştir. Bunun içinde herkesin elini taşın altına koymasını arzu ediyoruz.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları