Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Turuncu Balon Farkındalık Etkinliği düzenlendi

-

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla düzenlenen "Turuncu Balon" farkındalık etkinliği Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla yapıldı.

Turuncu Balon Farkındalık Etkinliği düzenlendi

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla düzenlenen "Turuncu Balon" farkındalık etkinliği Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla yapıldı. Osmaniye Valiliği önünde düzenlenen farkındalık etkinliğine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle havaya balonlarımızı bırakacağız. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün yaptığı faaliyetler devam ediyor. "İnsana sevgi yakışır" diyoruz, "Şiddete karşı ses ol" ve biz de şiddeti kınıyoruz. Şiddete asla taviz yok diyoruz. Kadına yönelik şiddetle mücadelemizi de her zamanki gibi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Şiddet son bulsun diyoruz."dedi.

"Şiddete Karşı Ses Ol" ve "İnsana Sevgi Yakışır" pankartlarının yer aldığı etkinlikte kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla havaya turuncu balonlar bırakıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları