Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

-

Osmaniye Devlet Hastanesi eski hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Osmaniye Devlet Hastanesi eski hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara ve Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Doktor Mürsel Koçer de yer aldı.

Aldığı bilgilerin ardından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Vali Yılmaz, geçmiş olsun dileklerini iletti. Tedavi gören hastaların memnuniyetlerini ifade ettiklerini belirten Vali Yılmaz, "Kıymetli hemşehrilerimize hizmetlerin en iyisini sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz."diye konuştu.

Vali Yılmaz ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Osmaniye'mizin sağlık altyapısının geliştirilmesinde ve sağlık hizmetinin kalitesinin yükseltilmesinde yeni Hastanemizin yapılması çok önemli bir katkı sağlamakta ve bu hastanemizin de tam kapasite kullanılmasıyla çok önemli bir noktaya gelmiş bulunmaktadır. Yeni hastanemizle birlikte buranın da kullanılması, kapasitesinin artırılmış olması, fizik tedavi, acil servis bir çok bölümüyle hizmete devam edilmektedir. Bugün buradaki servisleri ziyaret ettim. Burada yatan vatandaşlarımızın memnuniyeti beni çok mutlu etti. Başta İl Sağlık Müdürümüzü, Başhekimimizi, doktorlarımızı, bütün sağlık personelimizi, görevlilerimizi yaptıkları bu başarılı hizmetten dolayı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Sağlık olmadan hiçbir şey olmaz, her şeyin başı sağlıktır. Sağlık alanındaki yapılan çalışmaların, verilen hizmetlerin her geçen gün kalitesi artmakta, doktorlarımızın hizmet kalitesi artmakta, bu da bizi memnun etmektedir. Arkadaşlarımızı bir kez daha yaptıkları bu başarılı hizmetten dolayı kutluyorum."dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları