Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli ilçesindeki Güler Tarım Turp işletmesini ziyaret etti

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçemizdeki Güler Tarım Turp işletmesini ziyaret etti. Vali Yılmaz'ın ziyaretlerinde Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş da yer aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli ilçesindeki Güler Tarım Turp işletmesini ziyaret etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçemizdeki Güler Tarım Turp işletmesini ziyaret etti. Vali Yılmaz'ın ziyaretlerinde Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş da yer aldı. Tesis hakkında İşletme Sahibi Kalender Güler’den bilgi alan Vali Yılmaz, daha sonra turp yıkama ve paketleme aşamalarında çalışan turp işçileri ile de bir süre sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Vali Yılmaz İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada "Şu anda Kadirli İlçemizde çok modern bir turp tesisindeyiz. Burada son derece gelişmiş bir teknoloji kullanılıyor. Türkiye'deki turp üretiminin %80'i Kadirli İlçemizde yapılıyor ve buradan bütün illerine turp gönderiliyor. Türkiye'nin en kaliteli, en güzel turpları Kadirli İlçemizde üretiliyor. Bu tür tesislerimizin artmasını, turp üreticilerimizin bu şekilde, bu aşamaya gelinmesini, bu tür tesisler oluşturulmasını istiyoruz ve destekliyoruz."dedi.

Tesis sahibi ve turp işçileri, Vali Yılmaz'ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları