Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehidimiz Deniz Er Fatih Şeker'in ailesini evlerinde ziyaret etti

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, askerlik görevini yaptığı Kocaeli-Gölcük'te 17.08.1999 tarihinde meydana gelen depremde şehit düşen Deniz Er Fatih Şeker’in Ailesini ziyaret etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehidimiz Deniz Er Fatih Şeker'in ailesini evlerinde ziyaret etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, askerlik görevini yaptığı Kocaeli-Gölcük'te 17.08.1999 tarihinde meydana gelen depremde şehit düşen Deniz Er Fatih Şeker’in Ailesini ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Vekili Ali Kılıçkeser de yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Şehidimizin Ailesi ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz Şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”diye konuştu. Ziyaret sırasında Vali Yılmaz, Şehidimizin Ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Şehidimizin Ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz 'a ziyareti için teşekkür ettiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları