Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Dr. Erdinç Yılmaz Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesini Ziyaret Etti

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesini Ziyaret Etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Fatih Çakmak, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ilk olarak Okulun Z Kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Kütüphanedeki öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaretinin devamında öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Yılmaz öğrencilerle sohbeti sırasında yaptığı konuşmada, “Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bu dönem yapacağınız çalışmalar, geleceğinizi belirleyecek çalışmalar. Bu nedenle bu yıllar sizler için hayatınızın belirlendiği yıllar, geleceğinize çok önemli yatırım yaptığınız yıllar. Bu dönemi iyi değerlendirirseniz hep başarılı olursunuz. Sizlere güveniyoruz."dedi. Başarının disiplinli, planlı ve kararlı çalışmaya bağlı olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, “Eğer istikrarlı, düzenli, planlı bir şekilde çalışırsanız hedeflerinize ulaşırsınız. Sizlerin başarılı olmanızı istiyoruz çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Bir gün gelecek bütün kademelerde sizler olacaksınız, sizler ne kadar iyi yetiştirirseniz kendinizi, Devlet de Millet de o kadar huzurlu, başarılı olur. Başarılar diliyorum. Gönlünüze göre hayallerinize, hedeflerinize ulaşın inşallah.”dedi.

Ziyaretinin son bölümünde öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Vali Yılmaz, çocuklarımızın geleceği için fedakarca çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür etti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları