Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulundu

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli İlçemizde yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli İlçemizde yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz'ın incelemelerinde Hasanbeyli Kaymakamı Can Kurt, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk ve Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu da yer aldı.

Vali Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Kalıcı deprem konutlarımızın inşaatı hızla devam ediyor. Bugün Hansabeyli'deyiz. Hasanbeyli'de bu alanda 37 bloğun çalışmaları devam ediyor. Bu yılın sonunda 7 blok 98 konut teslim edilmiş olacak. Nisana kadar buranın tamamı bitecek, tamamı bittiğinde 512 konut depremzede vatandaşlarımıza teslim edilecek. Burada yapılan konutlarımız depreme karşı dayanıklı, standartları yüksek, lüks diyebileceğimiz daireler. Çok güzel bir alanda yapılıyor. Emeği geçen bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Depremzede vatandaşlarımızın bu kalıcı konutlarına bir an evvel kavuşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yılın sonunda 98 konutumuzu da burada teslim etmiş olacağız." dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları