Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Kıymetli Hemşehrilerim;

Tüm dünya insanlarının temel hak ve özgürlüklerini, insanlığın şeref ve haysiyetini evrensel boyutta güvence altına alan Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edilişinin 75. yıl dönümünü idrak ediyoruz.

Milletimiz, insanı eşref-i mahlûkat olarak gören derin ve geniş bir şuur muhitinin sakinleri olarak insana hak ettiği değeri tarihin her döneminde vermiş; barış ve huzurun hâkim olması için üzerine düşen vazifeyi yerine getirmeyi bilmiştir.

Bu iradenin tezahürü olarak hamiyetperver milletimiz dünyanın en gelişmiş ülkelerinin gözlerini kör, kulaklarını sağır ettiği insanlık dramlarına hiçbir vakit bigâne kalmamış; her zaman mazlumların, mağdurların gölgesine sığındıkları bir güven kapısı olmuştur.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu kendine ilke edinen Türkiye Cumhuriyeti Devleti; yurtta ve dünyada barışın tesisi, temel hak ve özgürlüklerin korunması noktasında her türlü desteği vermeye devam edecek güçle, kararlılıkla Türkiye Yüzyılı hedefine yürümekte ve tüm vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerden eşit şekilde yararlanması için önemli reformları hayata geçirmeye devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle necip milletimizin ve Osmaniyeli hemşehrilerimin10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları