Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 6 Şubat Asrın Felaketinin Yıl Dönümü Mesajı

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 6 Şubat Asrın Felaketinin Yıl Dönümü Mesajı

Kıymetli Hemşehrilerim:

Bundan bir yıl önce yaşamış olduğumuz; asrın felaketi olarak adlandırılan, büyük bir felaket olan, Osmaniye’miz dahil 11 ili etkisi altına alan Kahramanmaraş merkezli depremler, aziz milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Aklımıza geldiği her an bizi hüzne boğan, matem oluşturan asrın felaketinde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş on binlerce vatandaşımız yaralanmıştır. Geçtiğimiz süre zarfında yaralarımızı sarsak da ne acılarımız azaldı ne de kaybettiklerimiz unutuldu. Bundan sonra gelecek yıllar da asla unutulmayacaktır.

Bizler bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde; vatandaşlarımız için, bakanlığımız, valiliğimiz, belediyemiz, STK’larımız, siyasi partilerimiz, gönüllülerimiz tek vücut haline gelerek ve asrın afetinin oluşturduğu yaraları sarmak içingece gündüz mücadeleler verdik.

Aziz Hemşehrilerim:

Depremin yaralarını hızlı bir şekilde sarmak için, el ele vererek tüm zorlukların üstesinden hep birlikte geldik ve gelmeye devam ediyoruz. Deprem sonrası yapılan ayni ve nakdi yardımlar ile vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması adına her türlü adımlar atarak, depremin akabinde çadır kentlerimiz hızlı bir şekilde kurulmuş ve vatandaşlarımızın tüm temel ihtiyaçları karşılanmıştır. Ayrıca Türkiye’nin en büyük ve en rahat konteyner kenti ilimizde hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur. Ayrıca köy evlerimizin ve deprem konutlarımızın yapımları da hızlı bir şekilde devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; böyle bir felaketin şehitler diyarı Osmaniye’mizde ve ülkemizde bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Dr. Erdinç YILMAZ
Vali

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları