Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Kerem Al'dan yeni yıl mesajı

-

OSMANİYE Valisi Kerem Al, 2016'nın umutların çoğaldığı, barışın ve huzurun eg

 Vali Kerem Al'dan yeni yıl mesajı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Valisi Kerem Al, 2016'nın umutların çoğaldığı, barışın ve huzurun egemen olduğu, dostluk ve dayanışmanın güç kazandığı bir yıl olmasını temenni etti.
2015 yılını acı, tatlı, sevinç ve hüzünleriyle geride bırakarak yeni beklenti ve umutlarla yeni bir yılın karşılandığını belirten Vali Al, "Ve biliyoruz ki her merhaba bir elvedayla sonuçlanıyor. Bu itibarla geçen yılda yaşananlardan dersler çıkarılarak, yeni başlangıçlar yapılması; huzur ve başarıların yakalanmasını temenni ediyoruz." dedi.
Vali Al yazılı mesajında şunları kaydetti: "2015 yılı, medeniyet coğrafyamızda akan kan ve dinmeyen gözyaşı nedeniyle hüzünlü, İlimizin sorunlarının çözümü ve kalkınma noktasında ise önemli mesafelerin kat edildiği bir yıl oldu. Bu arada terörle mücadele kapsamında onlarca şehidimizi ebediyete uğurladık, kendilerini rahmet ve minnetle anıyoruz. 2016'nın umutların çoğaldığı, barışın ve huzurun egemen olduğu, dostluk ve dayanışmanın güç kazandığı bir yıl olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yıllarını kutluyor, sağlık ve esenlik diliyorum"

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları