Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Yılmaz: 1852 konut teslim aşamasında, 3 bin 875 konutun yapımı devam ediyor

-

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 1852 deprem konutunun teslim aşamasında olduğunu, 3 bin 875’inin ise yapımının hızla devam ettiğini söyledi.

Vali Yılmaz: 1852 konut teslim aşamasında, 3 bin 875 konutun yapımı devam ediyor

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 1852 deprem konutunun teslim aşamasında olduğunu, 3 bin 875’inin ise yapımının hızla devam ettiğini söyledi.

Vali Erdinç Yılmaz, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi. Karaçay Beymail Kafede düzenlenen kahvaltı programına Vali Yılmaz'ın yanı sıra Vali Yardımcıları Hakan Yavuz Erdoğan ve Aziz Onur Aydın, Gazeteci Cemiyetleri Başkanları ve basın mensupları katıldı.

Programda konuşan Vali Erdinç Yılmaz, 10 Ocak tarihinde Ankara’da olduğunu ifade ederek, “10 Ocak hem İdareciler Günü hem de Çalışan Gazeteciler Günü. Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Göreve başladığım günden beri bana verdiğiniz destek ve değer için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yılmaz önce pandemi ile mücadele ettiğimizi ardından ise depremi yaşadığımızı ifade ederek, “500 yılda bir olabilecek bir deprem yaşadık, hepimiz sarsıldık. 1010 vatandaşımızı depremde kaybettik. Ama şunu söyleyebilirim, biz Devletimizi yanımızda gördük, Devletimizden her türlü alınması gereken katkıyı alıyoruz, hiçbir sıkıntı yok. 2023, depremin yaralarını sarmak, depremden etkilenen vatandaşlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturmak için mücadele ile geçti. Şu anda Konteyner Kentimizin, altyapısıyla, sosyal donatılarıyla, her türlü imkanıyla Türkiye'nin en iyi Konteyner Kenti olduğunu düşünüyorum. Osmaniye'mize, Osmaniyeli hemşehrilerimize minnettarım. Ne kadar gurur duysam azdır. En zor zamanlarımızda sizler hep yanımızda oldunuz.”dedi.
Vali Erdinç Yılmaz sözlerinin devamında, 1852 deprem konutunun teslim aşamasında olduğunu belirterek, “Bu konutlarımız en kısa zamanda hak sahiplerine teslim edilecek. Bunlar İl Merkezi ve İlçe merkezlerinde. 124 de kırsalda köylerimizde teslim edilecek. 3 bin 875 konutun yapımı hızla devam ediyor.” diye konuştu.

Haber: İbrahim EMÜL

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları