Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Yılmaz, Şehit İbrahim Hacıbekiroğlu'nun ailesini ziyaret etti

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Jandarma Asteğmen İbrahim Hacıbekiroğlu'nun ailesini Toprakkale ilçesindeki evlerinde ziyaret etti.

Vali Yılmaz, Şehit İbrahim Hacıbekiroğlu'nun ailesini ziyaret etti

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 02.01.1996 tarihinde Van’da Şehit olan Jandarma Asteğmen İbrahim Hacıbekiroğlu’nun Ailesini Toprakkale İlçemizdeki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Abdulkadir Taşletimur da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Şehidimizin ailesi ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz Şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz Şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”diye konuştu. Ziyaret sırasında Vali Yılmaz, Şehidimizin Annesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Şehidimizin Ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer’e ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları