Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Yılmaz, yapımı tamamlanan 6 derslikli anaokulunda incelemelerde bulundu

-

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Selimiye Mahallesinde yapımı tamamlanan 6 derslikli anaokulunda incelemelerde bulundu.

Vali Yılmaz, yapımı tamamlanan 6 derslikli anaokulunda incelemelerde bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Selimiye Mahallesinde yapımı tamamlanan 6 derslikli anaokulunda incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak da yer aldı.

İncelemeleri öncesinde Selimiye Mahallesi sakinleri ile bir süre görüşerek hatırlarını soran Vali Yılmaz, daha sonra Anaokulunda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı verdiği bilgilerde 6 derslikli Anaokulunun 980 metrekare alan üzerine yapıldığını söyledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda Selimiye Mahallemizde 6 derslikli anaokulumuzun yapımı tamamlanmak üzere. 11 anaokulumuzun inşaatı da devam ediyor. Bu okullarımızın hizmete girmesi eğitim öğretim kalitemizin artmasında elbette çok önemli. Binamız sağlam ve modern. Çocuklarımız, çok rahat edecekleri bir okula kavuşacaklar. Bu anlamda çok mutluyum. Bu binada çocuklarımız huzur içinde inşallah eğitim öğretimlerine başlayacaklar. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Osmaniye’mize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları